fbpx
 

Yin yoga amb la Monica Salvarani

Activitats
Dissabte 5 Octubre 9:30-12:30 

monicayin600Yin Ioga es relaciona amb la Medicina tradicional xinesa, meridians, òrgans emocions la pràctica de Yin objectiu és, específicament en l'estimulació de la fàscia i en la compressió dels meridians, els 12 canals principals que condueixen l'energia, QI, a través del cos.

La Monica Salvarani comença a practicar ioga després d’anys d’esports d’impacte elevat que li van provocar l’agreujament de la seva escoliosi i li van fer experimentar un dolor constant. Ella ha estudiat diferents estils de ioga com Ashatanga, Iyengar i en la recerca de mètodes terapèutics de ioga per generar un esquena més saludable. . Els resultats i els beneficis van ser excel·lents. Té la titulació de Yin Yoga amb Caroline Drake ZUY Barcelona i actualment dirigeix Samadhi Yoga a Castelló d'Empúries

El yin ioga s'estén i es dirigeix ​​tant als teixits connectius profunds entre els músculs com a la fàscia a tot el cos. L'objectiu és augmentar la circulació de les articulacions i millorar la flexibilitat a mesura que les posicions s'estenen i exerceixen les àrees ossi i articular. També ens ajuda a regular el flux d’energia del cos.

Data: Dissabte 5 d'octubre a les 9:30-12:30
Preu: 20€ Alumnes de l'espai: 16€
Inscripció

 

Proporcionat per iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258