fbpx

Moviment i dansa amb la Nina Piulats

Activitats
 

co2200L´enfoc del Body-Mind Centering ens permet ser investigadors i arqueòlegs del propi cos com a experiència en moviment. Els continguts es construeixen en una interacció oberta entre el moviment, el treball corporal, dinàmiques de percepció i de material visual reconnectant i redefinint la nostra relació entre cos, pensament, consciència i emocions d´una forma amena i alhora compromesa amb l´aprenentatge d i habitem el propi cos.

Amb aquesta base i a través del Contact Improvisació (CI) ens endinsarem en les qualitats de la interacció humana en moviment, des de la connexió interna, el contacte físic, l´escolta activa i la interacció espontània creativa entre dos o més persones.

Ens guiarà el propi potencial físic, creatiu i performatiu, vital.

No cal experiència prèvia!

A totes aquelles persones que desitgin conèixer la seva “corporalitat” a partir de la pròpia experiència, des de la passió, la diversitat i la indagació del ser.

”…un procés creatiu, en el que el material s´explora en un context d´apertura, curiositat i auto-descubriment. Cada persona som el professor, l´alumne i el material d´estudi’’.
—Bonnie Bainbridge Cohen

Nina Piulats Finger, catalanoalemana, dedicada a la dansa, al treball corporal-somàtic i al ioga en l´àmbit de l´ensenyament, performatiu i de la recerca filosófico-artística. Llicenciatura en Cultura & Llengües Estrangeres i Pedagogia, MA en Cultura de la Dansa/ Tanzkultur V.I.E.W. Es vincula professionalment al món de la dansa des del 2007 a Alemanya. El contacte amb l´escola Moving on Center/ EE.UU canvia la seva forma d´entendre el cos, el moviment i l´expressió artística i la porta a formar-se en Educació Somàtica d´Arts Participatives i més tard a aprofundir els seus estudis en Body-Mind Centering®, formació que està finalitzant en l´actualitat. La seva recerca s´enfoca en la experiència individual i compartida del procés de corporeïtzació/Embodiment, en copsar el diàleg entre la consciència i el moviment amb la naturalesa radical del propi cos com a guia, despolaritzant i retrobant sinergies.

2020 intensius + Jam

diumenges

12.01. COS I CORPORALITAT

22.03. TACTE I CONTACTE

17.05. SUPORT I DIÀLEG

Horari: Taller 15-18h Jam: 18-20h

Preus: Taller - 30 Euros/ Pack de 3 Sessions 75 Euros (inclou Jams)

Jam- 4 Euros

Inscripcions per telèfon: Nina 644555273

 

Proporcionat per iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258