fbpx what is recommended dose of ivermectin ivermectina 6 mg dosis adultos kilox para que sirve dosis para que serve o remédio chamado ivermectina where can we get ivermectin how often should i give my dog ivermectin
 

Curs de verticals amb l'Alba Ramió

Activitats
Ds i dg 9-10 Oct, matí 10-13h 

circ200

Curs dirigit a persones que s’inicien en el treball de les verticals i també per les que ja tenen una experiència prèvia en l’equilibri invertit . Entenen doncs que cada cos és diferent, treballarem a través de l’organicitat i les particularitats identitàries de cadascuna . L’objectiu és: l’equilibri del nostre cos sobre les nostres mans.
Prendrem consciencia de nosaltres mateixes i desarticularem si és necessari, hàbits apresos en experiències corporals passades per donar pas a noves o complementàries estructures corporals .

Realitzarem un treball de connexió- comunicació amb nosaltres mateixes, d’escolta i també de concentració i d’esforç i un treball repetitiu . Procès meditatiu . Treballarem la base tècnica de les verticals com a eix principal i inclourem progressivament i personalment altres treballs complementaris com educatius pel treball d’una mà, pujades a força, treball amb « tacos » o « pulls » , o figures estàtiques .

Web del grup

Data: Dissabte 9 i diumenge 10 d'octubre,  de 10 a 13h
Preu: 60€ Alumnes de l'espai: 50€
Inscriu-t'hi per fer possible el taller, al botó de dalt.

 

Powered by iCagenda

© 2021 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258