fbpx where to get ivermectin pills ivermectin 12 mg 10 tablet price in india ivergot gotas dosis adultos can you get ivermectin in uk can ivermectin sheep drench be used on goats ivermectin cream for rosacea uk
 

Curs de verticals amb l'Alba Ramió

Activitats
Ds i dg 9-10 Oct, matí 10-13h 

circ200

Curs dirigit a persones que s’inicien en el treball de les verticals i també per les que ja tenen una experiència prèvia en l’equilibri invertit . Entenen doncs que cada cos és diferent, treballarem a través de l’organicitat i les particularitats identitàries de cadascuna . L’objectiu és: l’equilibri del nostre cos sobre les nostres mans.
Prendrem consciencia de nosaltres mateixes i desarticularem si és necessari, hàbits apresos en experiències corporals passades per donar pas a noves o complementàries estructures corporals .

Realitzarem un treball de connexió- comunicació amb nosaltres mateixes, d’escolta i també de concentració i d’esforç i un treball repetitiu . Procès meditatiu . Treballarem la base tècnica de les verticals com a eix principal i inclourem progressivament i personalment altres treballs complementaris com educatius pel treball d’una mà, pujades a força, treball amb « tacos » o « pulls » , o figures estàtiques .

Web del grup

Data: Dissabte 9 i diumenge 10 d'octubre,  de 10 a 13h
Preu: 60€ Alumnes de l'espai: 50€
Inscriu-t'hi per fer possible el taller, al botó de dalt.

 

Powered by iCagenda

© 2021 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258