fbpx
 

Iniciació a la visió intuïtiva

Activitats
 Registration Closed
6 Nov 9-19h 

intuitiuqQuè és la visió intuïtiva?

És la capacitat de percebre el nostre entorn immediat sense la necessitat de fer servir els "cinc" sentits tradicionals. És una capacitat humana que tots podem desenvolupar i que és coneguda en alguns llocs del món com visió extraocular, veure sense els ulls, infovison, vibravision o getaran, entre molts d'altres noms.

Veure-hi sense els ulls és possible. En aquest taller us explicarem les bases d’aquesta capacitat intuïtiva que tots podem desenvolupar, però que fins fa poc desconeixíem. Aquesta activitat tan especial que us hem preparat pretén:

  • Donar a conèixer aquesta capacitat, així com explicar quins factors ajuden a desenvolupar-la.
  • Iniciar-nos en la pràctica d’aquesta capacitat intuïtiva i veure que tots som capaços de fer servir la nostra intuïció.

Així doncs és un tastet per tal que tothom pugui experimentar amb la intuïció i creure que, amb la pràctica, tots podem començar a desenvolupar aquesta capacitat.

Per tal de poder començar obrir-nos camí en l’ampliació de la nostra pròpia intuïció realitzarem:

  • Meditacions i respiracions
  • Una mostra de com es pot treballar per conèixer el nostre subconscient i veure com podem detectar creences limitadores.
  • Activitats de visualització.
  • Activitats d’intuïció amb els ulls tapats per tal de percebre informacions sense la necessitat de fer servir cap dels “cinc” sentits, sobretot la vista.

Aquest taller és ideal per qui tingui la curiositat de saber què és tot això de la Visió Intuïtiva, però també per qui ja ho conegués i abans de fer un curs d’ampliació desitgés fer un petit tastet per descobrir que realment això és possible. També és ideal per persones que s’hagin plantejat dedicar-se o incorporar les tècniques de veure-hi sense els ulls a les seves teràpies, però que abans d’inscriure’s a un curs extensiu, volguessin tenir un primer contacte amb aquesta capacitat. Així doncs, serà una jornada on ens obrirem cap a un nou paradigma d’una manera tangible i comprovable. De ben segur que no us deixarà indiferents!

Més info al seu web http://intuitu.cat/ 

Instagram

Data: Dissabte 6 de novembre, de 9 a 19h (2h per dinar)
Preu: 90€ (Alumnes: 85€ i llibre de regal)


Inscriu-t'hi per fer possible el taller, al botó de dalt.

 

 

 

Powered by iCagenda

© 2021 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258