fbpx

Taller d'acroioga amb en llàtzer i la maria

Activitats
 Registre tancat
Data: Dis, 24 febrer 10:00 - 13:00

Acroyoga es ioga a l'espai, amb el suport d'un altre. És ioga, és passar-ho bé, és joia en estat pur. No us espanteu que els exercicis es fan amb l'ajuda d'una tercera persona, i amb la supervisió dels dos profes, en Llàtzer Carles i la Maria Solagran. Aquí teniu un vídeo del que fan.

No fa falta venir amb parella, no fa falta estar en forma, no fa falta fer ioga..només fa falta tenir ganes de passar-ho bé , de riure, de trencar les pors... si tens ganes d'experimentar, no dubtis i vine !!
Taller a càrrec de Maria Sv, voladora professional amb més de 1000 hores de vol , aprenent dels millor professionals , forma part del potent equip Yogacrobatic , amb llarga trajectòria dins la gimnasia artística..ella ensenyarà el paper de la voladora, la correcta postura per aprendre amb la màxima correcció .
I Llàtzer Carles, base, apassionat, amb més de 1400 hores de vol, amb experiència dins del mon del ioga amb més de 10 anys de pràctica. treballat amb els pops, les tècniques mes sòlides del acroioga... ell ensenyarà la correcta figura del base.

Us hi podeu apuntar individualment, i no cal experiència prèvia.

Preu: 20€ per persona.

Cal inscripció prèvia.

 

 

Totes les dates


Esdeveniment: Dis, 24 febrer 10:00 - 13:00
© 2018 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258