Espai de ioga

A la Rambla de Girona

Setmana de pranayama

Activitats
Data: Dil, 24 Set 07:45 - Div, 28 Set 00:00

Lloc: Dl 24 a Dv 28 Set, 7:45-8:30

El pranayama és l'art de regular el pas de l'aire pel cos. Podem fer-lo servir per fer sons, per refrescar-nos. Podem fer inspiracions o expiracions més llargues o curtes, retenir l'alè amb els pulmons plens o buits, o dividir la respiració en etapes. També podem manipular el nas per bloquejar alternativament una nariu, o succionar el ventre endins i enfora.

Tot això entrena el cos en percepcions diferents, més internes, i té un efecte molt beneficiós: estimula el sistema nerviós parasimpàtic a través del nervi vague, i redueix el nivell d'estrès de l'organisme. Sabíeu que l'estrès és una de les principals causes de mortaldat? Us recomano que llegiu el llibre "¿Por qué las cebras no tienen úlceras" i ho sabreu. També podeu comprovar-ho en aquest article científic a PubMed: "The effects of regular yoga practice on pulmonary function in healthy individuals: a literature review."

En aquest curs practicarem diverses variants de pranayama i de bandha. Us recomano deixar l'esmorzar per després de la pràctica.

Horari: de dilluns 24 a divendres 28 de setembre, de 7:45-8:30. Anirem molt per feina, us prego puntualitat. No passa res si un dia no podeu venir.
Preus: 25€ Alumnes de l'Espai: Gratuït si esteu inscrits al setembre.
Contra-indicacions: no podem acceptar pacients amb problemes cardíacs.
Inscripció obligatòria, al botó de dalt.

 

 

 

Totes les dates


Esdeveniment: Des de Dil, 24 Set 07:45 a Div, 28 Set 00:00
En visitar la web estàs d'acord en que emprem galetes per millorar la teva experiència.
Ok