fbpx
 

Taller de massatge tailandès

Activitats
 Registre tancat
 

Diuen del massatge tailandès que és l'art de sanar amb el cor i les dues mans, i es que els seus orígens budistes, fan que "metta", traduït com amor incondicional, s'apliqui sobre cada pressió, estirament o desbloqueig que es realitza al cos de l'altre. Molts estiraments són idèntics a les asanes de ioga, pel que aquestes dues pràctiques germanes es fonen en el respecte i l'amor al cos.

En aquest taller introductori aprendrem a realitzar una seqüència de 30 moviments, entre pressions i estiraments, per aprendre a fer una rutina de massatge d'una hora aproximadament. No es requereix experiència prèvia. El massatge es realitza sobre roba còmode, sense aplicació d'olis o ungüents.

Durant la primera mitja hora veurem els principis teòrics, l'explicació de la tècnica i elements posturals. La resta de temps (2h i mitja) rebrem i realitzarem el massatge en parelles. Degut a la seva influència budista, és una teràpia meditativa que no només ofereix beneficis a la persona que el rep, també al que l'aplica, doncs pot treballar immers en un estat de concentració i meditació.

Data: 26 de Gener, de 9:30 a 12:30
Lloc: Espai de ioga
Preu: 25 per persona, 40 si t'apuntes en parella.
Inscripció obligatòria, al botó de dalt.

 

 

 

Proporcionat per iCagenda

© 2020 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258