fbpx

Retir urbà de 4 dies

Activitats
Dijous 29 Agost-Diumenge 1 Setembre, de 10 a 5 

Per fi m'he decidit a proposar un intensiu com cal: 4 dies sencers per aprofundir en la pràctica de ioga. He buscat uns dies que puguin anar bé perquè la majoria potser està encara de vacances però ja ha tornat per començar el setembre. Per fer-ho més fàcil encara, us podeu inscriure als dies que vulgueu.

La pràctica estarà basada sobretot en el ioga Iyengar, complementada, tal com fem a classe, amb algunes pinzellades de Yoga Synergy i d'entrenament funcional. Això ens dona per una banda el marc de les postures clàssiques de ioga, per l'altra la possibilitat d'entrar-hi d'una manera més eficient, potser més senzilla per nosaltres.

Qui sóc?

Tinc una carrera científica (doctor en Informàtica) que m'aporta la capacitat d'observar i experimentar en la meva pràctica, que vaig començar als 17 anys motivat per una escoliosi a l'esquena (que ja he corregit). Dels 20 als 30 vaig estar rebent classes regulars a Barcelona en ioga Iyengar, mètode en el qual em vaig treure el títol bàsic de professor el 2003. He fet dues visites a Pune, al centre mare on vivia el Mestre Iyengar. Actualment tinc el grau de Junior II en aquest mètode i segueixo cursos regulars amb els seus professors. Complemento aquest mètode amb altres formacions d'anatomia, d'altres mètodes menys coneguts i també gràcies al que aprenc en una escola de circ (hi he fet trapezi i teles aèries). Com que tinc la sort de ser força rígid, sóc capaç de posar-me a la pell dels que ho tenen difícil i ajudar-los en tot el que puc. Els que són més flexibles que jo també els puc ajudar perquè sovint la dificultat m'ha fet entrar amb més profunditat a la postura. En tot cas el meu objectiu en la pràctica del ioga és treballar des de la plenitud: nosaltres, i el nostre cos, té ja moltes virtuts i capacitats i el que volem és veure com les podem potenciar. Amb això aconseguim una joia i unes ganes de viure que són el resultat més preuat de la pràctica de ioga.

Dies: Del dijous 29 d'agost al diumenge 1 de setembre. Acceptem dies solts.
Horari:
10-12:45 Àssana
1-2 Dinar compartit: nosaltres hi posem una mica de sopa però porteu alguna cosa.
15:15-17 Invertides, relaxació i pranayama

Nota: els horaris són aproximats i poden variar una mica segons com estiguem. Us prego que arribeu entre 9:30 i 9:45, si podeu, per poder començar en punt.

Preu per dia: 30€ Alumnes de l'Espai i d'en Sergi Bou: 25€.

Español: practicantes que no entendais muy bien (o nada) el catalán sois también bienvenidos. Para nosotros las lenguas son un puente, no una frontera.

English: if you don't understand Catalan, we'll teach parts in Spanish and English. For us language is a bridge, not a border.
Inscripció obligatòria al botó de dalt. Us demano prepagament de 25€.

 

© 2019 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258