fbpx

Horaris 2019-20

[Horaris fins al 19 Juliol 2019 aquí] [Horaris de 19 Juliol al 13 Setembre 2019]

Horaris setmanals

horaris19 20Trans

Preus mensuals

L'aprenentatge de ioga demana una certa regularitat en la pràctica; per això el compromís és per mesos. Aquí teniu un resum dels preus:

 Tarifa Preu

Classes x

setmana

Iniciació  
única 39€ 1
plana 46€ 7
General  
única 48€ 1
plana 57€ 18

Nivell Iniciació

És el nivell per començar de zero. Ensenyem els conceptes clau del ioga IYENGAR®: aliniament, precisió postural, observació interna. Es fa èmfasi en les postures dempeus, que donen força i formen els músculs de les cames i de l'esquena. També s'expliquen postures assegudes, adequades per iniciar-se a la meditació, i es fa tot el treball per iniciar les postures invertides. Al cap d'uns mesos, quan ja estem preparats, fem Sarvangasana. Ocasionalment també fem alguna classe de vinyasa (seqüència).

Ja has fet ioga abans, d'un tipus diferent de Iyengar? Hi ha molts tipus diferents de ioga, cadascun amb les seves virtuts, i en cadascun s'ensenyen coses que poden ser molt diferents. Per això t'aconsello que comencis igualment a nivell 1; no és qüestió de flexibilitat o físic, sinó també de sensibilitat, observació i comprensió de les postures.

El Nivell 1 suau està indicat per agafar-t'ho amb més calma, o també, naturalment, si és l'únic horari que aquella setmana et va bé. Farem postures d'obertura, de descans passiu i actiu. Aquesta classe està inclosa en la tarifa de nivell 1.

Nivell General 

En aquesta classe donem per fets els principis bàsics d'aliniació, de col·locació dels suports i domini de les postures bàsiques dempeus i invertides. Aquest nivell és també obert a principiants amb una cert forma física, en ioga o altres disciplines. Aquesta classe dura una mica més: una hora i quart o una hora i mitja, i dóna temps de veure les postures amb una mica més de tranquil·litat. No necessàriament és més intensa, però sí que pot demanar més esforç de concentració. Els que ja feu postures invertides (sirsasana i sarvangasana) aquí les podreu fer regularment. Aquesta tarifa inclou la de nivell 1.

Meditació: explorem una pràctica molt més centrada en tranquil·litzar la ment, amb una mica de ioga.

Tarifes

Única: una sola classe a la setmana, recuperable durant dues setmanes. Per exemple, si perdeu la classe de la setmana que comença el dia 1, teniu les setmanes del 8 i del 15 per recuperar-la. En cap cas eximeixen del pagament regular.

Plana: pots venir a les classes que vulguis d'aquell nivell, també a dues classes seguides. T'aconsellem però que també practiques a casa, perquè és la manera d'aprendre de veritat.

Condicions

  • horaris oberts: podeu venir a qualsevol classe del vostre nivell (o inferior) de la setmana, sense reservar.
  • la inscripció és per mesos sencers (excepte l'inicial que es fa la fracció), per un nivell determinat.
  • els pagaments són per domiciliació bancària. Les baixes cal notificar-les abans de l'acabament del mes.

Descomptes

estudiants de menys de 25 anys i aturats: podeu triar entre el 10% de descompte si esteu en tarifa fixa, o bé gaudir de les condicions de tarifa plana a preu de tarifa fixa.

famílies: us oferim 5€ de descompte a cada membre.

Preus puntuals

Pels intensius, vegeu-ne el preu en cada.

Classe de prova: teniu dret a una sola classe de prova, al preu simbòlic de 5€.

Prova una classe

Matrícula i assegurança anual

La matrícula anual inclou:

  • l'assegurança legal per cobrir possibles accidents o lesions
  • l'ús de tot el material del centre, i la renovació quan cal

L'import de la matricula és, segons el mes:

Mes
Matrícula (€)

Setembre, octubre i novembre

42

Desembre-Gener

30

Febrer i posterior

26

 Fitxa d'inscripció


© 2019 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258