fbpx

Horaris 2018-19

L'aprenentatge de ioga demana una certa regularitat en la pràctica. Per això el compromís és per mesos.

Horaris setmanals

horaris18 19Transpa

Preus mensuals

Aquí teniu un resum dels preus:

 Nivell Preu

Classes x

setmana

1    
única 39 1
plana 46 7
1 plus   
única 46 1
plana 53 12
2   
única 46 1
plana 63 17

Nivell 1

És el nivell d'iniciació. Ensenyem els conceptes clau del ioga IYENGAR®: aliniament, precisió postural, observació interna. Es fa èmfasi en les postures dempeus, que donen força i formen els músculs de les cames i de l'esquena. També s'expliquen postures assegudes, adequades per iniciar-se a la meditació, i es fa tot el treball per iniciar les postures invertides. Al cap d'uns mesos, quan ja estem preparats, fem Sarvangasana. Ocasionalment també fem alguna classe de vinyasa (seqüència).

Ja has fet ioga abans, d'un tipus diferent de Iyengar? Hi ha molts tipus diferents de ioga, cadascun amb les seves virtuts, i en cadascun s'ensenyen coses que poden ser molt diferents. Per això t'aconsello que comencis igualment a nivell 1; no és qüestió de flexibilitat o físic, sinó també de sensibilitat, observació i comprensió de les postures.

El Nivell 1 suau està indicat per agafar-t'ho amb més calma, o també, naturalment, si és l'únic horari que aquella setmana et va bé. Farem postures d'obertura, de descans passiu i actiu. Aquesta classe està inclosa en la tarifa de nivell 1.

Nivell 1 Plus

Aquesta classe dura una mica més: una hora i quart o una hora i mitja, i dóna temps de veure les postures amb una mica més de tranquil·litat. No necessàriament és més intensa, però sí que pot demanar més esforç de concentració. Els que ja feu postures invertides (sirsasana i sarvangasana) aquí les podreu fer regularment. Aquesta tarifa inclou la de nivell 1.

Nivell 2

Has completat el curs de nivell 1, en 1 o 2 anys. Encara que queda feina a fer de flexibilitat i força, entens bé les postures i els conceptes claus del ioga IYENGAR, i tens ganes de tirar endavant. En aquest curs veurem un munt de postures noves, i us sorprendreu que no sempre són més difícils i que, a més, us ajudaran a entendre les postures de nivell 1.

Intensius

Traieu-vos del cap que els intensius són durs! Està pensat per fer una pràctica més completa, no necessàriament esgotadora. Amb el temps necessari, anem obrint el cos i el preparem perquè arribi amb més facilitats a obertures i extensions. I, encara més important, perquè la ment tingui temps d'entrar en el ritme tranquil de ioga. Us proposarem intensius regularment almenys un al mes. 

Condicions

  • horaris oberts: podeu venir a qualsevol classe del vostre nivell (o inferior) de la setmana, sense reservar.
  • tarifa única: 1 classe a la setmana. Tarifa plana: les que vulgueu.
  • la inscripció és per mesos sencers (excepte l'inicial que es fa la fracció), per un nivell determinat.
  • les classes perdudes de tarifa única es poden recuperar en un altre horari, amb el límit de 2 setmanes després de la classe perduda Per exemple, si perdeu la classe de la setmana que comença el dia 1, teniu les setmanes del 8 i del 15 per recuperar-la. En cap cas eximeixen del pagament regular.
  • els pagaments són per domiciliació bancària. Les baixes cal notificar-les abans de l'acabament del mes.

Descomptes

estudiants de menys de 25 anys i aturats: podeu triar entre el 10% de descompte si esteu en tarifa fixa, o bé gaudir de les condicions de tarifa plana a preu de tarifa fixa.

famílies: us oferim 5€ de descompte a cada membre.

Preus puntuals

Pels intensius, vegeu-ne el preu en cada un.

  • Classe de prova: teniu dret a una sola classe de prova, al preu simbòlic de 5€.

Matrícula i assegurança anual

La matrícula anual inclou:

  • l'assegurança legal per cobrir possibles accidents o lesions
  • l'ús de tot el material del centre, i la renovació quan cal

L'import de la matricula és, segons el mes:

Mes
Quota anual (€)

Setembre, octubre i novembre

42

Desembre-Gener

30

Febrer i posterior

26

 Fitxa d'inscripció


© 2019 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258