fbpx

Horaris 2019-20

[Horaris de 19 Juliol al 13 Setembre 2019]

Horaris setmanals

A partir del 16 de setembre.

horaris19 20Trans

Preus mensuals

L'aprenentatge de ioga demana regularitat en la pràctica, i per això el compromís és per mesos. Aquí teniu un resum dels preus. La tarífa única dona dret a una classe a la setmana, la plana a les que vulgueu (del nivell o inferior). Pels alumnes matriculats tenim horaris oberts, sense inscripció prèvia.

 Tarifa / Nivell   Iniciació   General 
única 39€ 48€
plana 46€ 57€

Nivell Iniciació

És el nivell per començar de zero. Ensenyem els conceptes clau del ioga IYENGAR®: aliniament, precisió postural, observació interna. Es fa èmfasi en les postures dempeus, que donen força i formen els músculs de les cames i de l'esquena. També s'expliquen postures assegudes, adequades per iniciar-se a la meditació, i es fa tot el treball per iniciar les postures invertides. Al cap d'uns mesos, quan ja estem preparats, fem Sarvangasana. Ocasionalment també fem alguna classe de vinyasa (seqüència).

Ja has fet ioga abans, d'un tipus diferent de Iyengar? Hi ha molts tipus diferents de ioga, cadascun amb les seves virtuts, i en cadascun s'ensenyen coses que poden ser molt diferents. Per això t'aconsello que comencis igualment a nivell 1; no és qüestió de flexibilitat o físic, sinó també de sensibilitat, observació i comprensió de les postures.

El Nivell 1 suau està indicat per agafar-t'ho amb més calma, o també, naturalment, si és l'únic horari que aquella setmana et va bé. Farem postures d'obertura, de descans passiu i actiu. Aquesta classe està inclosa en la tarifa de nivell 1.

Nivell General 

En aquesta classe donem per fets els principis bàsics d'aliniació, de col·locació dels suports i domini de les postures bàsiques dempeus i invertides. Aquest nivell és també obert a principiants amb una cert forma física, en ioga o altres disciplines. Aquesta classe dura una mica més: una hora i quart o una hora i mitja, i dóna temps de veure les postures amb una mica més de tranquil·litat. No necessàriament és més intensa, però sí que pot demanar més esforç de concentració. Els que ja feu postures invertides (sirsasana i sarvangasana) aquí les podreu fer regularment. Aquesta tarifa inclou la de nivell 1.

Incloses en aquest nivell us proposem dues classes especials:

 • Meditació: Tècniques de meditació, relaxació i estiraments de ioga que et permetran alleugerir neguits, guanyar energia i concentració i viure la vida plenament.
  A través de la meditació i relaxació aprendràs a reconèixer les teves emocions, acceptar-les i regular-les mitjançant la respiració. Els estiraments de ioga suau et permetran tonificar el cos i prendre consciència dels seus senyals, per respondre al dia a dia d'una manera saludable. Imparteix: Núria Balliu, llicenciada en Sociologia (UAB), professora a la UdG i formant-se actualment en mindfulness (Instituto EsMindfulness). 
 • Eslinga o llaç anti-gravetat: Farem servir intensivament l'eslinga, que és el llaç que ens permet penjar-nos a la paret i fer-hi postures fent servir la gravetat de manera conscient.

Tarifes

 • Única: una sola classe a la setmana, recuperable durant dues setmanes. Per exemple, si perdeu la classe de la setmana que comença el dia 1, teniu les setmanes del 8 i del 15 per recuperar-la. En cap cas eximeixen del pagament regular.
 • Plana: pots venir a les classes que vulguis d'aquell nivell, també a dues classes seguides. T'aconsellem però que també practiques a casa, perquè és la manera d'aprendre de veritat.

Condicions

 • horaris oberts: podeu venir a qualsevol classe del vostre nivell (o inferior) de la setmana, sense reservar.
 • la inscripció és per mesos sencers (excepte l'inicial que es fa la fracció), per un nivell determinat.
 • els pagaments són per domiciliació bancària. Les baixes cal notificar-les abans de l'acabament del mes. 

Descomptes

 • estudiants de menys de 25 anys i aturats: podeu triar entre el 10% de descompte si esteu en tarifa fixa, o bé gaudir de les condicions de tarifa plana a preu de tarifa fixa.
 • famílies: us oferim 5€ de descompte a cada membre.

Preus puntuals

Per les classes regulars, no oferim classes soltes.

Podeu venir a una classe de ioga amb eslinga (llaç anti-gravetat) per 15€ per classe, però abans heu d'haver fet un curs de dissabte amb en Sergi per aprendre'n l'ús bàsic. En trobaràs les dates a l'agenda d'activitats.

Classe de prova: podeu venir a conèixer el centre amb una classe, al preu simbòlic de 5€.

Prova una classe

Matrícula anual

La matrícula anual inclou:

 • l'assegurança legal per cobrir possibles accidents o lesions.
 • l'ús de tot el material del centre, i la renovació quan cal.
 • accés exclusius a vídeos nostres, de seqüències i tutorials.

L'import de la matricula és, segons el mes d'alta:

Mes
Matrícula

Setembre, octubre i novembre

42€

Desembre-Gener

30€

Febrer i posterior

26€

 Fitxa d'inscripció

Més propostes

Les següents classes les fem a l'espai però demanen una inscripció a part. Consulteu els enllaços.

Mindfulness els divendres de 18:45h a 20:45h amb en Joan Carles Espejo. Sessió informativa: 13 setembre.

Tai txi txuan amb en Xavier Alvarez, els dimecres de 9:30 a 10:50. Inici: 18 setembre.

Moviment conscient i improvisació amb l'Ariadna Sarrats Carbó, els dijous de 15:15 a 16:45. Inici: 17 setembre.


© 2019 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258