fbpx ivermectina para piojos tabletas does ivermectin kill ear mites how long does ivermectin take to work in dogs is ivermectin safe for pregnant dogs ivermectina injetavel para cães preço

Els professors

David Lloret

La meva formació ha seguit dues branques paral·leles: la universitària, com a enginyer i doctor en informàtica, i la corporal, en ioga, shiatsu i tècniques de circ.
La meva pràctica de ioga va començar als 20 anys amb un llibre d'André van Lysebeth com a remei per l'escoliosi que pateixo a l'esquena. A l'universitat vaig entrar en contacte amb el ioga Iyengar, i vaig després d'uns anys de pràctica vaig fer la formació. Vaig formar part la primera promoció de professors en ioga IYENGAR® que es va fer a Barcelona, el 2002. Van ser dos anys intensos amb caps de setmana de formació, setmanes en un curs internacional... fins que a la fi vaig obtenir el títol, el 2004.

Vaig venir a viure a Girona, i vaig fundar un centre propi per ensenyar ioga amb la qualitat necessària.  per això des del 2013 que estem al nou local a la Rambla. Un espai preciós, amb molta llum, ideal per practicar. A més, tinc la sort que he estat el professor de molts bons alumnes, i ja n'hi ha 3 que tenen el títol oficial de professor.

En el meu ensenyament prioritzo que l'alumne aprofiti al màxim la classe; no em fa res de modificar una postura amb els suports que calgui, perquè pugui arribar (amb l'excusa potser d'estirar un múscul) a la plenitud interior. Amb "plenitud interior" vull dir només la sensació interna d'expandir-se, físicament, mental i emocional. En les classes som rigorosos amb les postures- posem totes les precaucions perquè l'alumne no es faci mal- i intentem crear un clima de concentració cordial, que naturalment no exclou moments de diversió.

Estic en formació contínua, tant en el mètode Iyengar com en altres coses de fisiologia i anatomia que m'interessen. El 2014 vaig actualitzar el meu grau de professor a Junior II. Queda molt de camí per fer, però el camí es fa caminant.

Imma Pera

Vaig estudiar Història de l'Art, i Belles Arts en l'especialitat de conservació i restauració. Des que vaig acabar la universitat m'he dedicat a la restauració de pintures. Per definir aquest conjunt d'atributs la majoria de cops fem servir adjectius que corresponen a sensacions molt humanes com són tranquil·litat, força, tendresa, precisió, felicitat...

Paral·lelament des que vaig fer 18 anys he anat practicant ioga. Un dia, vaig començar a practicar el mètode de  BKS Iyengar. En aquell moment es van acabar un piló de coses i en varen començar unes altres. Ja fa anys que no he canviat d'escola! El primer que em va agradar és el rigor amb que s'ensenyen les diferents postures i el gran coneixement que això implica sobre el teu propi cos. També la bona preparació que tenen el professors i finalment l'estat mental amb el que de mica en mica vas arribant gràcies al treball físic.

Ara ja he acabat la formació, tres anys de pràctica intensa, d'estudi i d'intensius, però està clar que això només és un començar. Tots els atributs que s'utilitzen per a definir l'art crec que es poden utilitzar per a definir la nostra pràctica iòguica: la força que vas adquirint, la precisió, la tranquil·litat, la tendresa cap a tu mateix i les teves dificultats, la felicitat... Tot des del punt de vista físic i mental, el ioga és això. 

Sergi Bou

Nascut a Barcelona l'abril del 1983, el 2001 arribo a Girona per estudiar Ciències Ambientals. La lectura, la muntanya, l'escalada, l'horta ecològica, la dansa i el ioga són eines que he trobat per aprofundir en l'autoconeixement i l'autoaprenentatge.

El 2007 començo a prendre classes de ioga segons el mètode Iyengar a l'Espai de Ioga de Girona. Una mica de mal d'esquena pel treball a l'hort i certa curiositat espiritual m'hi porten. Des del primer moment el ioga em captiva, em repta, em transforma. De seguida apareix l'interés per desenvolupar una pràctica personal constant.

El curs 2010-11 començo a donar classes a Salt i alhora començo la formació de 2 anys al Centre de Ioga Iyengar de Barcelona.

Aprofundir en la pràctica i l'ensenyament del ioga incrementa dia a dia el meu interès per l'autoindagació, el desenvolupament de l'ésser i les ganes de VIURE.
Iogaprop és el meu projecte on compartir l'ample camí del ioga i fabricar slings per a la pràctica d' asana són alguns dels propòsits.

Situació

El local està situat a la Rambla de Girona, al quart pis d'un edifici modern. El pis va ser completament reformat l'any 2012 per adaptar-lo a les necessitats d'un centre de ioga. 

  • sala de pràctica de 100 m2 amb parquet, aire condicionat, calefacció  i vistes plenes de llum a l'Onyar.
  • vestidors amplis, diferenciats per gènere.
  • una sala d'estar per fer un te i relaxar-se abans o després de la pràctica.
  • material necessari per la pràctica: tapissos, mantes, cinturons, totxos, cadires, bancs i venes. També llaços per penjar-nos de la cintura, pilotes i bandes elàstiques.

© 2021 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258