fbpx

Horaris 2021-22

Novetat: tenim classes d'iniciació a les 20:15, pels que treballeu fins tard.

Horaris en imatge

Horaris presencials

DLDTDCDJDV
      G
9:30-10:45
 
   
15:15-16:15
  I
15:15-16:15
Suports 
17:30-18:30
G
17:30-19
Suports
17:30-18:30
Eslinga
17:30-18:45
G
16:15-17:30
G
18:30-20
I
19-20
G
18:30-20
I
18:45-19:45
 
I
20:10-21:10
  I
20:10-21:10
 

 

Les classes verdes són accessibles a principiants:

 • I és la d'iniciació, per algú que comenci.
 • Suports també és iniciació, però més tranquil·la i fa servir suports per fer la pràctica més funcional.

Les classes grogues demanen més experiència:

 • G és de nivell general, per algú que conegui ioga de fa temps i sàpiga emprar un mínim de suports (sarvangasana).
 • Eslinga està especialitzada en l'ús de la cinta antigravetat.

Preus mensuals

L'aprenentatge de ioga demana regularitat en la pràctica, i per això el compromís és per mesos. Aquí teniu un resum dels preus. La tarifa única dona dret a una classe a la setmana, la plana a les que vulgueu (del nivell o inferior). Pels alumnes matriculats tenim horaris oberts, amb inscripció prèvia. La tarifa presencial permet accedir també a les classes en línia i gravades.

 

PRESENCIAL
  Nivell
 Tarifa   Iniciació   General 
única 40€ 50€
plana 50€ 60€
 
1 sessió  15€ 20€

Nivell Iniciació

És el nivell per començar de zero. Ensenyem els conceptes clau del ioga Iyengar: alineament, precisió postural, observació interna. Es fa èmfasi en les postures dempeus, que donen força i formen els músculs de les cames i de l'esquena. També s'expliquen postures assegudes, adequades per iniciar-se a la meditació, i es fa tot el treball per iniciar les postures invertides. Al cap d'uns mesos, quan ja estem preparats, fem Sarvangasana. Ocasionalment també fem alguna classe de vinyasa (seqüència). També introduïm seqüències curtes de Yoga Synergy.

Ja has fet ioga abans, d'un tipus diferent de Iyengar? Hi ha molts tipus diferents de ioga, cadascun amb les seves virtuts, i en cadascun s'ensenyen coses que poden ser molt diferents. Per això t'aconsello que comencis igualment a nivell 1; no és qüestió de flexibilitat o físic, sinó també de sensibilitat, observació i comprensió de les postures.

El Nivell 1 suport està indicat per agafar-t'ho amb més calma, o també, naturalment, si és l'únic horari que aquella setmana et va bé. Farem postures d'obertura, de descans passiu i actiu, fent servir els suports que tenim a classe: cordes, cadires, eslinga... Aquesta classe està inclosa en la tarifa de nivell 1.

Nivell General 

En aquesta classe donem per fets els principis bàsics d'alineació, de col·locació dels suports i domini de les postures bàsiques dempeus i invertides. Aquest nivell és també obert a principiants amb una cert forma física, en ioga o altres disciplines. Aquesta classe dura una mica més: una hora i quart o una hora i mitja, i dóna temps de veure les postures amb una mica més de tranquil·litat. No necessàriament és més intensa, però sí que pot demanar més esforç de concentració. Els que ja feu postures invertides (sirsasana i sarvangasana) aquí les podreu fer regularment. Aquesta tarifa inclou la de nivell 1.

La classe d'eslinga o llaç anti-gravetat: Farem servir intensivament l'eslinga, que és el llaç que ens permet penjar-nos a la paret i fer-hi postures fent servir la gravetat de manera conscient.

Tarifes

 • Única: una sola classe a la setmana, recuperable durant dues setmanes. Per exemple, si perdeu la classe de la setmana que comença el dia 1, teniu les setmanes del 8 i del 15 per recuperar-la. No pots recuperar classes si et dones de baixa del centre.
 • Plana: pots venir a les classes que vulguis d'aquell nivell, també a dues classes seguides. Però t'aconsellem que també practiquis a casa, perquè és la manera d'aprendre de veritat.

Condicions

 • horaris oberts: podeu venir a qualsevol classe del vostre nivell (o inferior) de la setmana, reservant per internet. La disponibilitat està subjecte a l'aforament vigent.
 • la inscripció és per mesos sencers (excepte l'inicial que es fa la fracció), per un nivell determinat.
 • els pagaments són per domiciliació bancària. Les baixes cal notificar-les abans de l'acabament del mes. 

Descomptes

 • estudiants de menys de 25 anys i aturats: podeu triar entre el 10% de descompte si esteu en tarifa fixa, o bé gaudir de les condicions de tarifa plana a preu de tarifa fixa.
 • famílies: us oferim 5€ de descompte a cada membre.

Preus puntuals (drop-in)

Podeu venir puntualment a una classe, amb els preus indicats a la taula de més amunt. Per venir a una classe general et demanem experiència d'almenys un any en ioga, amb comprensió de les postures invertides (Sarvangasana) i dels suports. Si no fas servir normalment suports si us plau vine primer a una classe d'iniciació o suports per conèixer-nos.

Classe de prova: podeu venir a conèixer el centre amb una classe, al preu simbòlic de 5€.

Prova una classe

Matrícula anual

La matrícula anual inclou:

 • l'assegurança legal per cobrir possibles accidents o lesions.
 • l'ús de tot el material del centre, i la renovació quan cal.
 • accés exclusius a vídeos nostres, de seqüències i tutorials.

L'import de la matricula és, segons el mes de l'alta:

Mes
Matrícula

Set-nov

42€

Des-gen

30€

Feb-juny

26€

 Fitxa d'inscripció

Més propostes

Les següents classes les fem a l'espai però demanen una inscripció a part. Consulteu els enllaços.

Mindfulness els divendres de 18:45h a 20:45h amb en Joan Carles Espejo. 


© 2022 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258