Espai de ioga

A la Rambla de Girona

Horaris i preus 2014-15

L'aprenentatge de ioga demana una certa regularitat en la pràctica. Per això el compromís és per mesos.

Horaris setmanals (Juliol)

 Del 29 de Juny al 17 de Juliol (les 3 primeres setmanes) farem aquest horari:

 

horarisjuliol

La setmana del 20 al 23 (dl a dj) us proposem uns tallers de 2 hores, de 19 a 21h. Podreu venir-hi a un si teniu tarifa fixe, o a més si la teniu plana.
L'última setmana de Juliol no farem classe. Tornarem a fer classes el 14 de setembre, en horaris semblants que ben aviat us farem arribar.

 

Tallers d'exploració

Una vegada al mes us oferirem un taller per explorar específicament aspectes del ioga que en una classe normal no tenim temps de veure. Per exemple:

 • pranayama: segur que heu pensat que sempre ens quedem curts quan en fem a classe. Doncs aquest dia farem pranayama i només pranayama.
 • dinàmic: encadenarem les postures en seqüències de surya namaskar, fins que el cos comenci a bullir i arribar a postures desconegudes. Ens hi atrevim?
 • meditació: aquí tindreu tota una classe per veure una proposta específica de meditació (dyana) en el ioga Iyengar.
 • descans: serà l'hora del descans actiu, per recarregar el cos de vitalitat després de tantes hores d'estrés.
 • pràctica personal: obrim el centre perquè vingueu a practicar, amb la nostra supervisió. Vegeu les dates aquí.

Intensius

Traieu-vos del cap que els intensius són durs! Està pensat per fer una pràctica més completa, no necessàriament esgotadora. Amb el temps necessari, anem obrint el cos i el preparem perquè arribi amb més facilitats a obertures i extensions. I, encara més important, perquè la ment tingui temps d'entrar en el ritme tranquil de ioga. Us proposarem dos formats: un intensiu de matí, i un altre de tot el dia. Vegeu les dates aquí.

Nivells:

 • 1: Inicial. Ensenyament de postures bàsiques.
 • 1/2: Pràctica general, tant d'iniciació com de nivell més avançat. Si sou debutant, us aconsellem de combinar-la amb alguna classe de nivell 1.
 • 2: ja teniu una bona comprensió de les postures. Enteneu els punts bàsics i podeu avançar, encara que quedin postures que us siguin difícils.
 • 3: Heu d'haver fet dos any de ioga.
 • Suau: amb un ritme tranquil, i postures adequades per estats més delicats: embarassades, gent gran o senzillament si vols anar més tranquil.

Condicions

 • la inscripció és per mesos sencers, en un horari determinat.
 • per gentilesa del centre, les classes perdudes es poden recuperar en un altre horari, amb el límit de 2 setmanes després de la classe perduda Per exemple, si perdeu la classe de la setmana que comença el dia 1, teniu les setmanes del 8 i del 15 per recuperar-la. En cap cas eximeixen del pagament regular.
 • els pagaments són per domiciliació bancària. Les baixes cal notificar-les abans de l'acabament del mes.
 • podeu venir a una classe (del vostre nivell) fora del vostre horari, sense avisar.

Preus mensuals

Nivell d'iniciació (1)

Tarifa fixe: 35€. Dóna dret a 1 classe de nivell 1 a la setmana, en l'horari que us vagi bé. Les classes perdudes són recuperables només durant 15 dies. Els tallers d'exploració seran cobrats a part.

Tarifa plana: 40€. Dóna dret a l'assistència a totes les classes de nivell 1 que vulgueu, i també als tallers d'exploració.

Nivell expert (1/2, 2 i 3)

Tarifa fixe: 45€. Dóna dret a 1 classe del vostre nivell o inferior a la setmana, en l'horari que us vagi bé. Les classes perdudes són recuperables només durant 15 dies. Els tallers d'exploració seran cobrats a part.

Tarifa plana: 60€. Dóna dret a l'assistència a totes les classes del vostre nivell o inferior que vulgueu, i també als tallers d'exploració.

Estàs embarassada?

Si no ets alumne del centre pots venir en horari de nivell Suau (els dijous a les 18:30) a un preu de 50€/mes, sense pagar matrícula.

 PreuClasses setmanalsTallers d'exploració
Iniciació  
fixe 35 1 No
plana 40 Totes
Expert  
fixe 45 1 No
plana 60 Totes

Descomptes

estudiants de menys de 25 anys i aturats: podeu triar entre el 10% de descompte si esteu en tarifa fixe, o bé gaudir de les condicions de tarifa plana a preu de tarifa fixe.

famílies: us oferim 5€ de descompte a cada membre. (no és molt però el detall s'agraeix no?)

Preus puntuals

 • Classe o taller d'exploració extra: 6€ (15€ si no sou del centre). Si esteu en tarifa plana, teniu aquesta classe inclosa.
 • Classe de prova: teniu dret a una sola classe de prova, al preu simbòlic de 5€.

Matrícula i assegurança anual

La matrícula anual la cobrem per cobrir les despeses de renovació del local i del material i per l'assegurança a tercers que té el centre. Dóna dret també a l'accés als vídeos del centre durant tot el curs. La matrícula és, segons el mes:

Mes
Quota anual (€)

Setembre i octubre

40

Novembre

36

Desembre

32

Gener

28

Febrer i posterior

26

Les embarassades que us apunteu només per uns mesos us oferim no pagar la matrícula a canvi de la mensualitat una mica més alta.