fbpx can i buy ivermectin over the counter in uk ivermectina cachorro dose ivermectina tabletas dosis para nios where can i get ivermectin for dogs ivergot precio colombia oral ivermectin for scabies side effects

Projecte Light on Yoga

lightEl 1966 B.K.S. Iyengar va publicar el llibre que donaria l'entrada al ioga a tot el món: Light on yoga. Un llibre amb totes les postures de ioga descrites i il·lustrades amb fotografies. Com a apèndix del llibre, Guruji va donar les indicacions de la pràctica dividides en setmanes, segons els nivells de dificultat.

El petit homenatge és el projecte de penjar aquestes pràctiques en vídeo, perquè tothom les pugui practicar a casa lliurement. Sóc conscient que les postures podrien sortir millor: veient-les veig infinits defectes, però malgrat tot ja no em vull esperar perquè crec que cada dia hem d'espavilar-nos amb el que tenim. Potser demà semblaran més ben fetes, però però potser no.

Intento fer la pràctica completa, respectant els temps suggerits per BKS Iyengar. Per això poso un cronòmetre que vaig seguint, però naturalment a casa tothom s'hi pot estar més. L'objectiu és poder fer la pràctica senzillament i ràpida.

Podeu trobar aquests vídeos al canal light on yoga the youtube.

youtube


© 2021 Espai de ioga Girona Rambla de la Llibertat, 6, 4 | 17004 Girona david@espaideioga.cat | +34-655341258