Sessió gratuïta de Mindfulness

Activitats
bckgrnd-empresas-home
Data: Divendres, 22 Setembre 2023 18:45

El curs de Mindfulness per a la Salut és el curs oficial de 8 setmanes de  Respiravida-Breathworks. Respiravida Breathworks és l'associació fundadora de la línia de mindfulness coneguda com a MBPM (Mindfulness Based in Pain Management): mindfulness aplicat a la millora del dolor i la malaltia. Aquesta línia de treball és aplicable tant a gent que pateix dolor crònic, com a gent que té qualsevol mena de malaltia que pugui afectar a la seva qualitat de vida. És perfectament conegut que la pràctica de mindfulness redueix els nivells d'estrès i ansietat, per tant, el curs és també aplicable a aquella gent que no té cap malaltia física, però està patint d'estrès o ansietat en el seu dia a dia. 
En línies generals aquest curs consta de:
  • Aprendre a diferenciar el dolor o experiència primària (aquella que no podem canviar) del dolor o experiència secundària (totes les resistències com l'aversió, rebuig i ansietat cap a l'experiència primària, que sí que podem suavitzar i transformar). Això pot suposar el primer pas cap al nostre procés d'acceptació i sanació.
  • Treballarem amb la nostra pròpia situació de desconfort, utilitzant els 5 passos de Respiravida com una seqüència lògica i coherent per aprendre a acostar-nos a allò que ens és dolorós, amb obertura i compassió.
  • Experimentarem els beneficis de la respiració profunda i diafragmàtica, i com portar la respiració a les zones de tensió e incomoditat del cos i aprendre així a suavitzar-les
  • Exercicis de pacing per aprendre a portar una vida més sostenible pel que fa a la nostra energia i qualitat de vida.
  • Meditacions guiades amb l'objectiu de desenvolupar més consciència del nostre cos, sentiments i pensaments, així com una major receptivitat i compassió cap a nosaltres mateixos i cap als éssers que estimem.
  • Caminada amb atenció conscient
  • Moviments conscients basats en Pilates, Ioga i Tai Chi i altres coses…
Aquest curs serà impartit per un instructor certificat (sota el estàndars de qualitat de la Uk mindfulness network)  en fase de formació, per això el preu és més baix.
En el taller gratuït que es durà a terme al centre Espai de Ioga( Rambla de la Llibertat, 6 ) tindreu l'oportunitat de conèixer quins són els continguts del pròxim curs de mindfulness per a la salut que s'impartirà a Girona. Es faran pràctiques experiencials de mindfulness i hi haurà espai per preguntes i dubtes.
És imprescindible reservar plaça per poder assistir-hi, a l'enllaç de sobre.
O al tel. 636970682 Joan Carles. (Tingueu present que pot estar en un retir).